Confetti
Bestel nu het gratis lesmateriaal voor jouw groep! Bestel gratis

Een 8,4!

4 oktober 2016 | Door Hilde Krens Een 8,4!

Onze jongste is inmiddels naar de middelbare school. Als ouder en moeder een hele verandering in het grote proces: loslaten…. En je verder nergens mee bemoeien. Gelukkig kom ik met Eurowijs nog heel vaak op basisscholen en uiteraard ook op de oude basisschool van onze kinderen. Waar ik nogal eens werd aangesproken door diverse leerlingen: jij bent toch die mevrouw van het geld? Ja, inderdaad. Ik ben de mevrouw van ‘het geld’ en daar ben ik heel trots op!


Aan het einde van het vorige schooljaar hebben we iedereen gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. Scholen en leerkrachten waarderen het Eurowijs lesmateriaal met een 8,4. Altijd fijn en enorm waardevol om van professionals feedback en tips te ontvangen over ons lesmateriaal. Enorm veel dank daarvoor! Dit evaluatie moment gebruiken we natuurlijk ook om het lesmateriaal te verbeteren en nog beter af te stemmen op het niveau van de leerlingen. Wat dat is onze doelstelling: zoveel mogelijk leerlingen bereiken met financiële educatie, dus Eurowijs.


En dat leerkrachten blij zijn met het lesmateriaal blijkt uit alle opmerkingen die ze hebben ingevuld. Van fantastisch, kleurrijk aansprekend lesmateriaal tot geweldige filmpjes en handige opdrachten die de leerlingen zelfs leuk vinden. En dat is nou net onze bedoeling: kinderen moeten het leuk vinden. Als het hen aanspreekt, dan onthouden ze er zeker iets van. Voor nu, voor straks en in de toekomst. Eurowijs bewijst het: leren omgaan met geld is leerzaam maar vooral ook leuk!