Confetti
Bestel nu het gratis lesmateriaal voor jouw groep! Bestel gratis

Meer over Eurowijs

Het lesmateriaal van Eurowijs is gratis. We leggen je graag uit waarom.

Eurowijs is een initiatief van de Volksbank. Met onze merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen staan we voor bankieren met de menselijke maat. En bankieren doen we al 200 jaar,
want de eerste Nutsspaarbank werd in 1817 opgericht.

Ook nu onderschrijven onze merken het maatschappelijk belang. Samen, maar ieder op zijn eigen manier, kiezen we ervoor om duurzaamheid als uitgangspunt te nemen voor de toekomst. Om mensen inzicht, overzicht en vooruitzicht in geldzaken te bieden. Bijvoorbeeld door mensen financieel weerbaar te maken. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, want ‘ jong geleerd, is oud gedaan’. Best logisch dus dat we het Eurowijs lesmateriaal gratis aanbieden.

Scholen en leerkrachten kunnen het fysieke lespakket elk jaar opnieuw bestellen. Of een gastles aanvragen, dan komt één van de medewerkers van de Volksbank een les verzorgen.

Het mooie van een fysiek lespakket is dat kinderen het mee naar huis kunnen nemen. Zo brengen we ook thuis het gesprek op gang. Bijvoorbeeld over zakgeld krijgen, over sparen en de waarde van geld. Zeker in dit digitale tijdperk is het belangrijk kinderen mee te nemen in de wereld van geld. Vooral die van het digitale geld. Zo helpen we hen financieel weerbaar te maken voor later.

‘Beter voor Elkaar’ noemen we dat.