Confetti
Bestel nu het gratis lesmateriaal voor jouw groep! Bestel gratis

En dat is 4!

29 november 2017 | Door Hilde Krens En dat is 4!

Inmiddels zijn we al 4 weken het Eurowijs lesmateriaal aan het inpakken en verzenden naar alle scholen en gastdocenten. Leuk om na deze korte tijd al te constateren dat het lesmateriaal voor groep 1/2, net als vorig jaar, het meeste aangevraagd wordt! Op plaats twee gevolgd door groep 4. In deze korte tijd hebben onze medewerkers van het servicepunt, waar het lesmateriaal wordt verzonden, al meer dan 400 aanvragen verwerkt.

Op bijna 1 op de 3 basisscholen in Nederland wordt momenteel gewerkt met het Eurowijs lesmateriaal. Pas 4 jaar geleden zijn we in het schooljaar 2013/2014 van start gegaan met (toen nog alleen) het lesmateriaal voor de groepen 3, 4 en 5. We hadden nooit durven dromen dat het in zo’n korte tijd een plekje op de scholen heeft gekregen en elk jaar ingezet wordt door leerkrachten en gastdocenten om kinderen te leren omgaan met geld.

Mooi om te merken dat leerkrachten elkaar via social media en speciale websites informeren over leuke, interessante en nieuwe lesmethodes.

En heel fijn dat Eurowijs daar ook bij hoort! Dus blijf elkaar taggen en laat elkaar weten hoe leuk en leerzaam ons lesmateriaal is! Wij pakken het met liefde voor jullie in en sturen het naar ieder gewenst adres in Nederland. Zodat jullie elk jaar opnieuw met Eurowijs aan de slag kunnen!